Avainlippu
Pikalaina turvallisesti ja nopeasti

Hae pikalainaa 50 - 1000 €

Lainasumma:
Eräpäivä(t):
Maksat takaisin:
Hae pikalaina

PIKAVIPPI

Pikavippi silloin kun sitä tarvitset

Pikavippi on käytännöllinen ratkaisu pieneen ja pikaiseen rahantarpeeseen. Pikavipin hakeminen on helppoa ja rahat siirretään lainanhakijan tilille max. 30 min. Pikavippi voi auttaa yllättävien menojen paikkaamisessa tai yksinkertaisesti tarjoaa lisärahoitusta vaikka lomamatkalle. Pikavipin hakeminen on nopeaa. AINALAINA.FI -sivuilla on tarkat ohjeet lainanhakua varten, sekä verkkohakemus, jolla voi hakea lainaa, 24/7.

AINALAINA.FI tarjoaa sinulle 100-1000 € pikavippejä. AINALAINA.FI:n laina-aika pikavipeille on joko 14 tai 30 päivää. Pikavippi on mahdollista hakea tekstiviestillä tai kätevästi verkkohakemuksella. Sinun turvallisuutesi vuoksi ensimmäinen pikavippi pitää aina hakea verkkohakemuksella ja tunnistautumalla verkkopankin kautta. Käytössämme on Nordean, Osuuspankin, Sampopankin, Aktian, Handelsbankenin ja Tapiolan verkkopankkitunnistautumismahdollisuus.

Kun olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja olet vähintään 19-vuotias, myönnämme sinulle ensilainana 100 euroa ja yli 21-vuotiaat saavat ensimmäisellä lainakerralla jopa 300 euron lainan. Suurin Ainalainan pikavippi on 1000 euroa. Pikavipin saat ilman takaajia tai vakuuksia yksinkertaisella, turvallisella ja ilmaisella verkkohakemuksella. Meillä ei ole tarvetta piilotella kuluja, vaan näet kustannukset avoimesti lainaa hakiessasi.

Vastuullisuus ja luotettavuus - AINALAINA.FI noudattaa lakia ja kuluttajaviraston ohjeistuksia. Aina. Tarkistamme lainanahakijan suostumuksella henkilöluottotiedot, emmekä myönnä lainaa velkakierteessä oleville henkilöille, joilla on luottotietomerkintöjä. AINALAINA.FI myöntää asiakkaille vain yhden lainan kerrallaan.

Verkkopankkitunnistautuminen tekee pikavipin hakemisesta entistä turvallisempaa. Jatkossa lainaa voi hakea kätevästi tekstiviestillä, lyhythakemuksella. Pikavippi haetaan viestillä AL TILAUSNIMI SALASANA. Tässä tilausnimi on lainan määrä, esimerkiksi 500, ja salsanan määrittelet itse ensimmäisellä lainakerrallasi. Lisätietoja tilausnimistä löydät tästä pikalainalistauksesta.

AINALAINA.FI on luotettava, suomalainen lainantarjoaja. Myönnämme lainoja vähintään 19-vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa. AINALAINA.FI tarkistaa lainanhakijoiden taustat ennen lainan myöntämistä. Laina-aika on 14 tai 30 päivää ja kuukauden lainoissa takaisinmaksu on valintasi mukaan joko yhdessä tai kahdessa erässä. Vippi on luonnollisesti mahdollista maksaa takasin ennen eräpäivää.

AINALAINA.FI ja nopeasti apu rahantarpeeseen. AINALAINA.FI asiakaspalvelu on ainoana Suomessa auki 24/7. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi, soita rohkeasti. AINALAINA.FI noudattaa lakia ja myöntää lainoja joka päivä klo 07-23. Lainanhakuohjeet sekä AINALAINA.FI:n lainaehdot löydät kokonaisuudessaan tästä.

Jos haluat kysyä tarkemmin palvelustamme ota rohkeasti yhteyttä. Meillä sinua palvellaan 24/7 sekä puhelimitse, että sähköpostitse. Hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia.

Tervetuloa Ainalainan asiakkaaksi!

Ajankohtaista