Lainaa nyt 1.000-60.000 euroa!

Uudistunut Ainalaina tarjoaa lainaa joustavilla lainasummilla ja takaisinmaksuajoilla juuri asiakkaidemme tarpeisiin räätälöitynä. Itselle sopivimman lainatarjouksen etsiminen voi olla vaivalloista, koska pankkeja ja luotonantoyrityksiä on markkinoilla kymmeniä. Yksinkertaistimme lainanhakuprosessin asiakkaillemme ja saat yhdellä hakemuksella juuri ne tarjoukset, jotka sopivat lainahakemukseesi.

Lainaa jopa 60.000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Vertailemalla saamiasi lainatarjouksia pystyt helposti päättämään mikä niistä sopii juuri sinulle. Lainaa voi hakea nyt jopa 20 vuoden takaisinmaksuajalla, jolloin pystyt itse vaikuttamaan lyhennyserän suuruuteen. Pidempi takaisinmaksuaika tarkoittaa pienempää kuukausikustannusta, jolloin saat joustoa arjen talouteen.

Lainan saamiseksi et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Yhteishakijan lisääminen saattaa mahdollistaa teille edullisemmat lainatarjoukset, jolloin kuukausikustannukset alenevat entisestään. Yhteishakija helpottaa lainansaantia myös silloin, jos haettava summa ylittää 10.000 euroa.

Kun haet lainaa Ainalainan kautta, säästät huomattavasti koroissa ja kuluissa, koska pääset itse valitsemaan kuluiltaan edullisimman lainan. Lainahakemus ei myöskään maksa sinulle mitään. Hakemus käsitellään välittömästi sen lähetettyäsi ja saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana – usein jopa muutamissa minuuteissa. Lainan saannin edellytyksenä on, että olet yli 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla on suomalainen henkilötunnus ja pankkitili.

Lainan hakeminen on tehty yksinkertaiseksi

  1. Täytä ja lähetä lainahakemuskaavake.
  2. Saat hakemuksesi mukaiset lainatarjoukset.
  3. Vertaile saamasi tarjoukset ja valitse niistä itsellesi sopivin.
  4. Hyväksy laina ja se siirretään tilillesi.

Lainojen kilpailuttaminen Ainalainan avulla on helpoin tapa säästää vanhojen lainojen kuukausikustannuksissa. Mikäli sinulla on vanhoja lainoja tai luottoja, jotka haluat yhdistää yhdeksi edulliseksi luotoksi, merkitse aiempien luottojen tiedot lainahakemukseen. Valitse tällöin lainan käyttötarkoitukseksi ”Lainojen yhdistäminen” tai ”Yksittäisen lainan uudelleenrahoitus”. Lainojen kilpailutus kannattaa, koska lainasta riippuen voit säästää merkittäviä summia kuukaudessa vaihtamalla lainantarjoajaa. Muista tällöin tarkistaa vanhan lainan osalta, syntyykö sinulle kustannuksia vanhan lainan ennenaikaisesta takaisinmaksusta. Maksu on yleensä kohtuullinen ja säästät silti valitsemalla edullisemman lainatarjouksen lainan uudelleenrahoitukseen.

Lainatarjoukset saattavat erota toisistaan kustannusten osalta huomattavastikin. Jokainen pankki ja luotonantoyritys arvioi hakemuksesi omien kriteeriensä mukaisesti, jolloin luoton kustannuksissa syntyy eroja. Tarjottujen lainojen vertailu on sinulle helppoa, koska näet yhdellä silmäyksellä kaikkien lainojen kulut, korot ja kuukausilyennykset.